dagens ridning....

Flinta: Första gången jag red honom på backen på ett tag, har mest ridit han ute nu. Kan inte direkt säga att jag va nöjd. Jag va supertaggad över att få rida lite markarbete med småhinder, bommar mm för det är alltid kul med honom med Flinta va inte alls lika taggad utan hade en fruktansvärt dålig dag! Värsta på väldigt länge! Han är jätteseg, lat som en annan död ridskoleponny på 30 bast, kickade mot skänklarna, kickade mot spöt, vägrade g fram och öronen låg slickade bakåt nästan hela passet och han va inte sej själv idag helt enkelt. Men han har mycket humör och är lite sur och bitchig vissa dagar+att han fäller och börjar sätta vinteräls just nu så det kan vara en anledning också. Försökte iallafall göra enkla roliga saker. Bommar på backen och variera galoppsprång vilket bara gick att korta och inte länga eftersom han kickade såfort jag bad han att gå fram, hoppade små minihinder på volt, mycket galoppombyten och inga svåra grejer och försökte få honom att tycka det skulle vara roligt vilket han brukar tycka men inte idag helt enkelt. Får ge honom lite b-vitamin och ta det lungt ett tag med andra ord. Suck! Menmen, så kan det vara.
Bonito: red ut på gamla grusvägen, skrittade i backarna och galoperade på raksträckorna så det blev lite intervaller, så han fick sej ett odentligt pass och sedan skrittade vi av säkert 30 minuter så han har fått gå odentligt vilket han behövde och han va superpigg och tyckte det va jätteroligt :) Fina killen! <3



//Jennii


Kommentarer
Postat av: Team Nyrk!

Hejsan, super fin blogg! :)

Nu startar bloggen TEAMNYRK upp! Där det handlar om två galna hästtjejer och deras hästar! Där vi skriver om tävlingar, träningar och allt som har med hästar att göra! Följ via bloglovin eller byta bildlänk?



Felicia som tidigare kmr från www.feliciaorrstenius.blogg.se flyttar nu dit med Vendela!



Följ våran otroliga resa här www.Teamnyrk.blogg.se!

2011-09-22 @ 12:39:05
URL: http://teamnyrk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0